لیمو فایل

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی
توضیحات کوتاه و لینک دانلود دوستان برای شما یک فایل پاورپوینتی در اسلایدر های زیبا درباره نقش فیزیک در پزشکیآماده ساختیم می توانید از وبسایت فایل سحرآمیز دریافت نمایید

دانلود - Download

لیست فایل های مشابه


رضایت کاربران از دانلود فایل

پیشنهاد

3358

تعداد دانلود

3294

رضایت مندی

91%

کم متوسط زیاد

توضیحات کامل در مورد فایل

تحقیق آماده درباره نقش فیزیک در پزشکیدرقالب فایل پاورپوینتی ppt با قابلیت ویرایش

دوستان برای شما یک فایل پاورپوینتی در اسلایدر های زیبا درباره نقش فیزیک در پزشکیآماده ساختیم می توانید از وبسایت فایل سحرآمیز دریافت نمایید

تصویر اسلایدر های این فایل پاورپوینتی

تحقیق آماده درباره نقش فیزیک در پزشکی 11

اطلاعات در مورد فایل دانلودی به صورت زیر می باشد

فرمت فایل : پاورپویت ppt ) PowerPoint )
قابلیت اجرا با نسخه های آفیس : 2013 تا آخرین نسخه
قابلیت ویرایش بعد خرید : دارد
امکان پرینت گرفتن : بدون هیچ گونه مشکل در چاپ
تعداد اسلاید :54

متن انتخاب شده کوتاه از داخل فایل پاورپوینتی در مورد نقش فیزیک در پزشکیبه شرح زیر است

فیزیک به عنوان یکی از علوم پایه، در بسیاری از حوزه‌های علمی از جمله پزشکی نقش بسیار مهمی دارد. در این مقاله قصد داریم به بررسی نقش فیزیک در پزشکیبپردازیم.

یکی از کاربردهای اصلی فیزیک در پزشکی، درمان بیماری‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های پزشکی است. تکنولوژی‌هایی مانند پرتو درمانی، تصویربرداری پزشکی و دستگاه‌های پزشکی تشخیصی مثل MRI و CT scan از نتایج تحقیقات فیزیکی بهره می‌برند. به عنوان مثال، درمان بیماری‌های سرطان با استفاده از پرتو درمانی بر اساس اصول فیزیکی انجام می‌شود. در این روش، پرتوهای با انرژی بالا به سلول‌های سرطانی ارسال می‌شوند تا آنها را نابود کنند.

نقش فیزیک در پزشکی
پزشکان براى تشخیص بیمارى ها از انواع وسایل ساده مانند دماسنج و فشارسنج، گوشى طبى (استتوسکوپ) تا دستگاه هاى بسیار پیچیده مانند میکروسکوپ الکترونى، لیزر و هولوگراف که همه براساس قانون هاى فیزیک طراحى و ساخته شده استفاده مى کنند. در این قسمت به ساختمان و طرز کار برخى از آنها مى پردازیم.
رادیوگرافى و رادیوسکوپى
رادیوگرافى عکسبردارى از بدن با پرتوهاى ایکس و رادیوسکوپى مشاهده مستقیم بدن با آن پرتوها است. در عکاسى معمولى از نورى که از چیزها بازتابش مى شود و بر فیلم عکاسى اثر مى کند استفاده مى شوند در صورتى که در رادیوگرافى پرتوهایى را که از بدن مى گذرند به کار مى برند.

پرتوهاى ایکس را نخستین بار در سال ۱۸۹۵ میلادى، ویلهلم کنراد رنتیگن استاد فیزیک دانشگاه ورتسبورگ آلمان کشف کرد. این کشف بسیار شگفت انگیز بود و خبر آن با سرعت در روزنامه هاى جهان منتشر شد. جالب است که رنتیگن بر روى پرتوهاى کاتدى کار مى کرد

و به طور اتفاقى متوجه شد که وقتى این پرتوها، که همان الکترون هاى سریع هستند به مواد سخت و فلزات سنگین برخورد مى کنند پرتوهاى ناشناخته اى تولید مى شود او این پرتوها را پرتو ایکس به معنى مجهول نامید.

پرتوهاى ایکس قدرت نفوذ و عبور بسیار زیاد دارند. به آسانى از کاغذ، مقوا، چوب، گوشت و حتى فلزهاى سبک مانند آلومینیوم مى گذرند، لیکن فلزهاى سنگین مانند سرب مانع عبور آنها مى شود.

اشعه ایکس از استخوان هاى بدن که از مواد سنگین تشکیل شده اند عبور نمى کنند در صورتى که از گوشت بدن به آسانى مى گذرند. همین خاصیت سبب شده که آن را براى عکسبردارى از استخوان هاى بدن به کار برند و محل شکستگى استخوان ها را مشخص کنند.

و...برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.

">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید

تظرات ارسال شده